Vacature Docent economie

Docent economie in Leiden

Jij hebt hebt verstand van economische zaken en wilt als docent jouw kennis graag delen met de toekomstige generaties. Zo help jij leerlingen om de juiste economische inzichten te verwerven, zodat ze zich in de toekomst kunnen staande houden en zich kunnen voorbereiden op eventuele economische studies in het beroepsonderwijs.

Als docent economie weet jij hoe jij jouw pedagogische en vakdidactische vaardigheden moet inzetten om te waarborgen dat jij jouw kennis op een duidelijke en boeiende manier wordt overgebracht. Zo draag je actief bij aan de intellectuele en persoonlijke groei van de volgende generaties

Hoewel een tweedegraads bevoegdheid de voorkeur heeft, moedigen we sollicitanten die in opleiding zijn voor docent economie zeker aan om te reageren! Het is jouw passie voor onderwijs die telt.Functie:Docent Economie, Onderwijs
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Docent economie Matchpartner 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures