Vacature Docent in opleiding

Docent in opleiding in Leiden

Momenteel zijn we op zoek naar docenten die bezig zijn met hun tweedegraads lerarenopleiding. Dankzij onze ervaring in het onderwijs, hebben we inzicht in welke scholen extra aandacht besteden aan een succesvolle start van jouw carrière in het onderwijs.

Dus kun jij hulp gebruiken bij het vinden van een baan als docent? Lees dan snel verder en wie weet start jij binnenkort als docent bij één van onze scholen!

Voor dit traject is het vereist dat je minimaal twee dagen per week beschikbaar bent om les te geven en ingeschreven staat als docent in opleiding.  Tijdens een verkennend gesprek brengen we jouw wensen in kaart, zodat we een optimale match kunnen vinden met een van onze vele scholenFunctie:Docent in opleiding, Onderwijs
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Docent in opleiding Matchpartner 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures