Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Zorg

Functioneel Applicatiebeheerder Zorg in Leiden

Functioneel applicatiebeheerder zorg

 • Contactpersoon

Breng jij zorg processen en informatievoorziening bij elkaar en b ewaak jij de kwaliteit en de continuïteit van het applicatielandschap ? Een uitdagende rol in een team met ambitie bij een mooie zorgorganisatie.

Als Functioneel Applicatiebeheerder Zorgsystemen speel je een cruciale rol in het optimaliseren en onderhouden van onze zorg applicaties, wat direct bijdraagt aan de kwaliteit van zorg die wij bieden.
Je hebt overzicht over de processen en de ondersteunende systemen. Samen met de processpecialisten zorg je dat beiden zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Je bewaakt de kwaliteit en de continuïteit van de applicaties en hoe deze passen binnen het applicatie- en informatielandschap. Je brengt behoeften in kaart, analyseert deze en legt hierbij een verband met organisatie brede processen . O ok houd je d e wet- en regelgeving in de gaten die invloed zou kunnen hebben op de inrichting en beheer van de zorgprocessen en - systemen. Je doet voorstellen voor optimaal gebruik van (nieuwe) functionaliteiten en coördineert het testen bij nieuwe releases . Je ondersteunt de gebruiksorganisatie, bent aanspreekpunt voor key -users, voert regie over de leveranciers en neemt deel aan externe gebruikersgroepen en interne projecten.

Ben jij een ervaren applicatiebeheerder met kennis van zorgprocessen of kom je zelf uit de zorg met veel gevoel voor zorgsystemen ? J ouw expertise en ervaring kunnen wij goed gebruiken om de afdeling verder te optimaliseren .

Wat breng jij mee?

J ouw werkervaring en professionalisme maken dat jij door jouw collega's wordt gewaardeerd als gesprekpartner en een toevoeging bent voor Topaz. Je bent analytisch, doorgrond gemakkelijk bedrijfsprocessen, kan goed samenwerken, hebt klantfocus en je bent kwaliteits- en resultaatgerichtheid . Verder blijkt uit jouw profiel ook dat jij:

 • beschikt over aantoonbaar hbo werk en denkniveau ;

 • werkervaring hebt in een soortgelijke functie of de juiste kennis meebrengt om dat snel op te pakken ;

 • kunt schakelen op meerdere niveaus binnen de organisatie;

 • projectvaardigheden hebt of dit aan het ontwikkelen bent;

 • wijzigingsverzoeken benadert vanuit probleemanalyse;

 • e en zelf startende, zelf organiserende, flexibele en proactieve houding hebt ;

 • het prettig vindt om in een omgeving te werken waarin er veel kansen liggen, openstaat om te leren en je stevig in je schoenen staat .

Een baan die veel biedt

 • De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing;

 • Afhankelijk van skills en ervaring bedraagt het salaris tussen € 4,264.33 (FWG 50) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;

 • Daarboven ontvang je volgens de cao VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8, 33%;

 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging;

 • Een prettige werksfeer met fijne collega's;

 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;

 • Een thuiswerkregeling;

 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan;

 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en gezond je werk kunt doen. Topaz biedt jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale -, en fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn dan ook een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie en door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Heb je inhoudelijke vragen dan kun je bellen of appen met Tjeerd Meijer , bereikbaar op . Zodra je hebt gereageerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Topaz

Functie:functioneel applicatiebeheerder zorg
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4264 – 4264
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Functioneel Applicatiebeheerder Zorg Topaz 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures