Vacature Manager Algemene Zaken Eetstoornissen Ursula High Cure

Manager Algemene Zaken Eetstoornissen Ursula High Cure in Leiden

GGZ Rivierduinen

Manager algemene zaken eetstoornissen Ursula High Cure en Intensief

Leiden € 4.027 - € 6.141 per maand Eetstoornissen Ursula 32-36 uur, management en ondersteuning

Kom als gedreven leidinggevende jouw skills inzetten binnen een TOPGGz Centrum. Ben jij op zoek naar een functie met maatschappelijk belang waarin je jouw kwaliteiten kan inzetten en waar ook ruimte is voor ontwikkeling? Dan is dit iets voor jou!

Als manager algemene zaken bij GGZ Rivierduinen eetstoornissen Ursula ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze gesloten opname afdeling (High Cure) en onze deeltijd (Intensief). Je werkt nauw samen met de manager behandelzaken die de zorginhoudelijke kant aanstuurt. Samen ben je integraal verantwoordelijk. Op onze High Cure hebben we 21 bedden. Het team waaraan je leiding zult geven bestaat uit circa 30 sociotherapeuten (waaronder verpleegkundigen en agogen), een psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, arts-assistenten, systeemtherapeut, internist, huisarts en een diëtist. De deeltijdbehandeling Intensief vindt plaats van maandag t/m vrijdag. In totaal hebben we op de deeltijd 9 bedden voor cliënten die van ver komen of voor wie het beter is om tussen de behandeldagen in niet thuis te slapen. Het team van Intensief bestaat uit 4 psychologen en 9 sociotherapeuten. Tevens geef je leiding aan drie vaktherapeuten en een systeemtherapeut die voor beide teams werken.


Met jouw achtergrond als bedrijfskundige, zorg je ervoor dat onze medewerkers zich volledig kunnen richten op het leveren van kwalitatieve zorg. Je ondersteunt, faciliteert en haalt het beste uit hen naar boven. Dit doe je o.a. door het op orde houden van alle achterliggende administratieve en financiële processen. Ook denk je op beleidsmatig niveau mee vanuit jouw bedrijfsmatige expertise. Je aanpak is 'warm zakelijk': met oog voor zowel mens als resultaat. Je ziet het als een vanzelfsprekendheid om te zorgen dat 'jouw' team een gezonde bedrijfsvoering kent. Daarnaast draag je ook bij aan de positionering, naamsbekendheid en verdere ontwikkeling van ons centrum binnen en buiten de organisatie.


Eetstoornissen Ursula werkt landelijk voor alle leeftijden en alle eetstoornissen. Daarnaast is het sinds 2008 TOPGGz erkend. Wij hebben veel kennis en expertise in huis en de ambitie om de zorg die wij bieden blijvend te verbeteren. Vanuit jouw rol draag je hieraan bij door medewerkers de ruimte te bieden om zich verder te ontwikkelen en contact te onderhouden met interne en externe partners.


Als echte teamplayer draag je samen met je collega's manager algemene en -behandelzaken binnen GGZ Rivierduinen, zorg voor één gemeenschappelijke beleidsvisie en bevorder je de verbinding tussen de verschillende behandelteams. Omdat je leiding geeft aan een kliniek, zul je ook mee draaien in het calamiteitenteam van GGZ Rivierduinen. Dit betekent dat je ongeveer 6 keer per jaar een week bereikbaarheidsdienst (avond, nacht en weekend) hebt voor alle klinieken en beschermd wonen voorzieningen. Kortom wij bieden een uitdagende functie in een ambitieuze omgeving!


Wie ben jij?

Om de functie van manager algemene zaken goed uit te kunnen voeren, kun jij als geen ander anderen motiveren, coachen en verbinden. Je voelt je thuis in een ambitieuze werkomgeving en werkt graag samen met hoog opgeleide professionals. Ook ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien (hiervoor ontvang je een compensatie in vrije tijd conform CAO GGZ).


Verder beschik je over:

 • HBO+ werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfsvoering;
 • Relevante leidinggevende ervaring.

Waar ga je werken?

GGZ Rivierduinen eetstoornissen Ursula is het oudste en grootste TOPGGz centrum voor de behandeling van ernstige en complexe eetstoornissen in Nederland. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden en met alle voedings- en eetstoornissen. Wij bieden e-health (Proud2Bme; Featback), ambulante zorg, Intensieve- en Klinische behandeling (30 bedden). Vaak hebben de patiënten ook andere psychiatrische problematiek zoals persoonlijkheidsstoornissen, autisme spectrum stoornissen (ASS), angst- en dwangklachten, depressie of een posttraumatische stressstoornis. Naast behandelen behoren wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding ook tot onze kerntaken.


Wij bieden een goede werksfeer en een innovatieve, inspirerende en flexibele werkomgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontplooiing. Wij zitten als locatie in Leiden (nabij het centraal station).


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32-36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.027,- en €6.141,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Judith Robben, recruiter via of stuur een mail naarFunctie:manager algemene zaken high
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4027 – 6141
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Manager Algemene Zaken Eetstoornissen Ursula High Cure Leapfrog 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures