Vacature Projectleider Gebiedsontwikkeling

Projectleider Gebiedsontwikkeling in Leiden

Projectleider gebiedsontwikkeling 0,8 - 1fte 1

Vacaturenr. 14274 Functie-categorie Niet-wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,8-1,0 Extern/intern Extern , Intern Locatie Leiden Geplaatst op 14 november 2023 Sluitingsdatum 15 december 2023 Nog 31 dagen om te solliciteren

Wil jij meewerken aan één van de top 5 Science Parken van Europa?
Met een klein team maken wij grote ambities waar. Wil jij hier deel van uitmaken?
Het vastgoedbedrijf van de Universiteit Leiden biedt nu een mooie kans!

Wat ga je doen?
Als projectleider gebiedsontwikkeling ben jij medeverantwoordelijk voor het gehele proces van de gebiedsontwikkeling van het Leiden Bio Science Park: van masterplanontwikkeling tot aan de uitgifte van grond, de oplevering van bouwrijpe kavels, de aanleg van infrastructuur en realisatie van parkeergarages. Je werkscope is zeer breed en omvat zowel commerciële, technische en juridische aspecten. Door de breedte en diversiteit aan werkzaamheden, is geen werkdag hetzelfde.

Je werkt in het team Gebiedsontwikkeling samen met ca. 10 interne en externe collega's, o.a. werkzaam in de functies van projectmanager, parkeermanager, contractmanager, naast een veelheid aan ingehuurde advies- en ingenieursbureaus. Samen verzetten we veel werk, maken we gebruik van elkaars expertises en behalen we mooie resultaten.


Een greep uit de werkzaamheden:

 • Uitvoeren van grondtransacties inclusief opstellen van overeenkomsten voor verkoop en erfpacht en onderhandelen met klanten/bedrijven (ontwikkelaars, beleggers en eindgebruikers).
 • Uitvoeren/aansturen van inrichtingsprojecten zoals wegen, pleinen en parken.
 • Sturen op projectdoelstellingen binnen randvoorwaarden van geld, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie.
 • Het organiseren en doorlopen van tenders en aanbestedingen.
 • Het opstellen van de investeringsplanning en de uitgifteplanning in het grondexploitatiemodel.
 • Voorbereiden van en begeleiden bij bestuurlijke besluitvorming van projecten, overdrachts¬aktes en erfpachtaktes.
 • Het opstellen van nieuwe ontwikkelvisies, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit, verblijfskwaliteit en samenwerking.
 • Het aansturen van ingehuurde adviseurs en ingenieurs en onderhouden van een breed contactennetwerk met marktpartijen, ontwikke¬laars, makelaars en gemeentes.

Beheers jij de meeste, maar niet alle genoemde werkzaamheden? Wij denken in mogelijkheden en bieden ruimte voor groei en ontwikkeling. Samen met jou investeren wij graag in het ontplooien van jouw kwaliteiten.

Met jouw analytisch talent in combinatie met je sterke commerciële en communicatieve vaardigheden initieer je (deel)projecten op het gebied van gronduitgiftes, vastgoedontwikkelingen, parkeerontwikkelingen en inrichting openbaar gebied. Je coördineert de processen, voert overleggen met diverse stakeholders, stelt samen met collega's verkoopovereenkomsten, erfpachtvoorwaarden en notariële aktes op. Je stelt het beleid op en werkt hands-on mee in de uitvoering.

Wie zijn wij?
Het Vastgoedbedrijf van de Universiteit Leiden is de gebiedsontwikkelaar van het Leiden Bio Science Park (LBSP). Het LBSP is 'booming': er zijn maar liefst 150 bedrijven gevestigd, waaronder Janssen Biologics, Galapagos, Astellas, BioPartner en Kadans. De universiteit realiseert een kwalitatief hoogstaand Sciene Park en investeert in de openbare infra, parkeergarages, studentenwoningen, reguliere woningen, horeca en detailhandel.

Het gebied biedt ook nog huisvesting aan 11 researchinstituten, de Universiteit Leiden, het LUMC, de Hogeschool Leiden en TNO. Ook bevinden Naturalis en Corpus zich in het park, zijn er hotels en er wordt hard gewerkt aan de realisatie van een prettige woonomgeving. Er werken inmiddels al circa 22.000 personen in het gebied, en het LBSP groeit nog stevig door!

Wie ben jij?
Je bent een medior projectmanager met affiniteit voor vastgoed en gebiedsontwikkeling. Met het oog op kwaliteit en resultaat ben je gedreven om, zowel zelfstandig als in teamverband, projecten tot een goed eind te brengen. Je hebt minimaal een HBO-diploma op zak op het gebied van Bouwkunde, bedrijfseconomie, sociale geografie of planologie.

Ruimte voor groei én gezelligheid
Dit is een uitgelezen kans om je te omringen met gedreven en professionele collega's op het gebied van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Ook biedt de Universiteit Leiden veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Met uitstekende arbeids¬voor-waarden, volop mogelijkheden voor trainingen en opleidingen en een hoop gezelligheid in de vorm van borrels en uitstapjes, nodigen we je uit om deel uit te maken van onze hechte club.

Wat bieden wij?
Als projectleider Gebiedsontwikkeling krijg je bij ons een uitdagende baan, waarin je jezelf continu kan blijven ontwikkelen, in een collegiale, plezierige werkomgeving. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en we staan open voor jouw ideeën. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring minimaal € 4.332,- en maximaal € 5.929,- bruto per maand o.b.v. 38 uur per week (schaal 11) met doorgroeimogelijkheden naar salarisschaal 12 (maximaal € 6.737,-). Daarnaast is er sprake van:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
 • Uitstekende trainingsmogelijkheden
 • Standaard 6 weken vakantieverlof en de mogelijkheid om dit te vermeerderen met 2,5 week
 • Drie extra feestdagen (Goede Vrijdag, Bevrijdingsdag, Leidens Ontzet)
 • Kortingen op diverse verzekeringen
 • De mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen via ons keuzemodel
 • Om gezond en fit te blijven kun je meedoen aan onze voordelige fiets- en sportregeling
 • Hybride werken hoort tot de mogelijkheden
 • Je krijgt de beschikking over en laptop en mobiele telefoon
 • Er zijn mogelijkheden voor het inrichten van een thuiswerkplek
 • Je bouwt een mooi pensioen op bij het ABP

Voor nog meer informatie over Vastgoedbedrijf kan je hier terecht. Om een idee te krijgen van de vele ontwikkelingen op de campus Leiden Bio Science Park is er deze video.

Diversiteit Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn, waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij onze universitaire gemeenschap verrijken en versterken.

Dan kun je contact opnemen met via of .Functie:projectleider gebiedsontwikkeling
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4332 – 5929
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Universiteit Leiden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Projectleider Gebiedsontwikkeling Universiteit Leiden 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures