Vacature Java Developer uitdagende softwareontwikkelingsprojecten

Java Developer uitdagende softwareontwikkelingsprojecten in Leiden

Je ontwerpt en ontwikkelt Java-toepassingen op maat voor specifieke projecten. Dit omvat het schrijven van code, het implementeren van nieuwe functies en het onderhouden van bestaande software. Je vertaalt projectvereisten naar technische specificaties en ontwerpt effectieve en schaalbare softwareoplossingen.

Je identificeert en lost technische problemen op en optimaliseert de prestaties van Java-toepassingen en werkt nauw samen met multidisciplinaire teams, waaronder andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders.

Vanuit jouw werkgever krijg je uitgebreid de mogelijkheid om up to date te blijven met de nieuwste technieken, waarvoor je ook een eigen budget krijgt.Functie:Java Developer uitdagende softwareontwikkelingsprojecten
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CareerValue via jobs@careervalue.nl of 088-8833060. Of bezoek hun website http://www.careervalue.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Java Developer uitdagende softwareontwikkelingsprojecten CareerValue 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures