Vacature Senior Vergunningverlener Evenementen

Senior Vergunningverlener Evenementen in Leiden

Ben jij betrokken? Doet dat bij ons!

Senior Vergunningverlener Evenementen, Horeca en Markten

36 uur, max. € 5.009,00 (schaal 10)

Klaar voor een boeiende kans in het hart van historisch Leiden? Wij zoeken een gedreven senior vergunningverlener evenementen, horeca en markten om ons dynamische team bij de gemeente Leiden te versterken.

Wat ga je doen als senior vergunningverlener evenementen, horeca & Markten?
Wij zijn de 16 medewerkers van het Team Vergunningen Openbare Ruimte in Leiden. Elk jaar geven we ongeveer 400 vergunningen af voor evenementen. Dat kan variëren van een buurtbarbecue in de Merenwijk tot evenementen zoals de 3 oktoberviering, waarbij de binnenstad 3 dagen lang één groot feestterrein is. Behalve evenementen zijn we ook verantwoordelijk voor de vergunningverlening voor de vele mooie markten (zoals de grote zaterdagmarkt langs het water van de Nieuwe Rijn) en voor de vele horeca in de stad. Als vergunningverlener evenementen, horeca en markten zorg jij ervoor dat het vergunningenproces goed verloopt. Je kijkt of aanvragen volledig zijn en alle benodigde informatie bevatten. Vervolgens stem je af met andere gemeentelijke afdelingen en met de hulpdiensten, onder andere door coördinatieoverleggen voor te zitten of bij te wonen. Je herkent risicofactoren, let erop dat de veiligheid geborgd is en zorgt dat we aan de juridische kaders voldoen. Als alles in orde is, stel je de vergunning op. Natuurlijk leg je alle gemaakte afspraken duidelijk vast en onderhoud je goede contacten met de aanvragers en andere betrokkenen. Het team is onderdeel van het cluster Publiekszaken, Handhaving en Veiligheid (PHV). Je kunt daarom altijd voor advies terecht bij je collega-vergunningverleners, juristen en onze administratieve alleskunners. Samen zorgen jullie dat Leiden een bruisende stad is en blijft, vol prachtige evenementen.

DIT KRIJG JIJ
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 5.009,00 bruto per maand (schaal 10), o.b.v. 36-urige werkweek. Verder kun je rekenen op een zeer afwisselende, verantwoordelijke, maar vooral leuke baan. Je bent een belangrijk gezicht voor de Leidse evenementorganisatoren, ondernemers, hulpdiensten, wijkverenigingen en andere stadspartners. Hiernaast bieden wij jou:

 • Een contract van 36 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst.
 • Een arbeidsmarkttoelage bovenop jouw salaris tot max. 10 % is bespreekbaar.
 • Een organisatie met korte lijnen, waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kan gebruik maken van een NS businesscard.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% bovenop je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering.
 • We werken hybride, waarbij het uitgangspunt is dat je een deel van je werktijd in overleg ook thuis kunt werken. Voor de dagen dat je thuis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding.
 • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.

Dit ben JIJ
Jij neemt met kennis, inzet en energie de rol van procesregisseur op je. Omdat je klantgericht bent, communicatief vaardig en goed verschillende belangen tegen elkaar kunt afwegen, geef je alle betrokken partijen snel en onderbouwd uitsluitsel. Ook als het druk is en er veel aanvragen tegelijk liggen. Je blijft rustig en met veel nauwkeurigheid doorwerken. Verder vragen wij:

 • Hbo werk- en denkniveau en een opleiding die bij voorkeur raakvlakken heeft met veiligheid, evenementen of rechten.
 • Affiniteit en ervaring met het begeleiden van multidisciplinaire trajecten om tot juiste vergunningverlening te komen.
 • Politieke en bestuurlijke sensitiviteit.
 • Een flexibele instelling (je werkt incidenteel ook in het weekend).

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Ben jij enthousiast? Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk 5 december ter attentie van (). De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagochtend 7 december. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Martin Braam, teamcoördinator, via . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Bianca van der Weide, corporate recruiter, via . Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

TYPISCH LEIDEN
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega's die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en toekomstbestendige stad en gemeente.

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.
WIE BEN JIJ?Functie:vergunningverlener evenementen
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5009 – 5009
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLEx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Senior Vergunningverlener Evenementen NLEx 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures